Geen categorie

Daar is de lente, daar is de zon!

Tijdens de naailes werk ik gestaag verder aan manlief zijn Theo-hemd (wat trager gaat dan verwacht omdat er reeds enkele lessen geannuleerd werden), thuis ben ik begonnen aan de lente/zomerkledij. Op mijn Instagram zag je misschien al enkele fotootjes passeren, maar ik wou er toch wat meer tekst en uitleg aan spenderen.
Ik begon met nog een nieuw Odette T-shirtje, een eerdere versie zag je reeds  hier en deze beviel me eigenlijk wel. Zeker als je er dan nog eens complimentjes over krijgt. Dus ik knipte nog een couponnetje om tot dit exemplaar. Wat ik fantastisch vind aan de Odette, is dat die in geen tijd in elkaar zit en je geen gedoe hebt met de mouwtjes. Gewoon voor en achter aan elkaar, boordjes er op en tadaaa ! In een uurtje tijd een uniek T-shirt en dat voor maar €5!

Er werden ook enkele topjes genaaid, reeds goed op tijd klaar om de brandende Afrikaanse zon te trotseren deze zomer J. Het patroontje is een gratis patroon dat ik vorige zomer reeds printte en nu heb ik geen idee meer waar ik het haalde. Google hielp mij ook niet meer verder, dus jammergenoeg kan ik jullie hiervan geen linkje bezorgen. Al zijn er wel andere racerbackpatroontjes online terug te vinden; zowel voor baby’s, kinderen en vrouwen!


De rug maakt het voor mij net wat specialer dan een gewone tanktop en ik ben blij dat het zo mooi valt. Het was wederom een uitdaging om het elastisch biais er netjes aan te krijgen en dit is hierbij wonderwel goed gelukt.

Verder lagen er nog 2 Valette T-shirtjes klaar om te naaien, maar bij het ene ging het elastisch biais voor geen meter (misschien iets te enthousiast geweest) en ik ontzag het mij om hem terug los te maken, dus ligt dat exemplaar ergens aan de kant. De zin om het 2de T-shirt in elkaar te zetten en opnieuw de biais te proberen is dus ook eventjes zoekende J.
Daarom dat ik eerst aan de slag ging met het maken van enkele geboorte-cadeautjes, waar je later meer over kunt lezen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *