Geen categorie

Een nieuwe start

Amai ! Het is zot lang geleden dat ik nog eens geblogd heb!
Sorry daarvoor!? Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik de laatste weken niet veel aan naaien toekwam. Het mooie weer, qualitytime met J, enkele uitstapjes, alles samen zorgde ervoor dat de vrije tijd die overbleef om te naaien, nogal beperkt was. Maar wat heb ik genoten van de vakantie !!

Aan alle mooie liedjes komt een eind, al wil dit impliceren dat er ook een nieuwe start is; de start van een nieuw schooljaar en van een nieuw jaar avondles ! Het is reeds het vijfde jaar dat ik les ga volgen, al waren er toch wat twijfels om mij in te schrijven. Dit jaar is het opnieuw de module ‘vrije tijd’, wat het maar zo makkelijk maakt, omdat we dan mogen naaien wat we willen, alleen heb ik het idee dat ik niet superveel meer bijleer tijdens de naailes. Misschien moet ik maar weer een naai-uitdaging zoeken om te kunnen maken in de klas. Waarom ik me uiteindelijk toch inschreef? Puur voor het gezelschap (we hebben zo’n toffe bende! ❤️ ) en vooral zodat ik toch zeker 1 avond in de week aan naaien toe kom. ?

Eergisteren begon de nieuwe lessenreeks, het was een heel rustige avond want de eerste les valt altijd samen met de kermis in de stad. Dus plaats a volonté aan de kniptafels ! S. en ik stonden samen buiten te tekenen/knippen/tetteren, heel gezellig! ? Naaien is er niet meer van gekomen, en dat haalde ik vandaag dan maar in. Tijdens de les had ik namelijk een nieuwe top geknipt, eentje waar ik deze zomer nog niet aan toe kwam; de Geo tanktop van Misusu Patterns. Plots klopte alles in mijn hoofd van stoffen/kleurencombinaties en ik kon niet wachten tot volgende week om het resultaat te zien. Vandaar dat ik vandaag een versnelling hoger schakelde en de top al in elkaar zette! Enkel nog de afwerking onderaan, dat zal voor later zijn. Mag het gezegd zijn dat ik heel blij ben met het resultaat?!! Het is helemaal zoals ik het in mijn hoofd zat, en de schrik dat het te breed zou zijn, is ongegrond, want de top zit super!

Wordt dit dan mijn laatste zomernaaisel?? ? Zijn jullie al volledig begonnen aan de herfstcollectie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *