Geen categorie

Hippe bomma onderbroeken

Het is een trend in naailand; zelf onderbroeken/boxershorts maken voor de kinderen/jezelf uit restjes stof. Silke maakt al geruime tijd onderbroeken uit overschotten stof van t-shirts en topjes en probeert me al even lang te overtuigen om hetzelfde te doen, maar eerlijk, ik zag er het nut niet van in. Onderbroeken genoeg in mijn ladekast en die zitten allemaal even comfortabel. ?


Toen de Piper slip in de La Maison Victor van enkele maanden geleden verscheen, ben ik eindelijk gezwicht. Ik besloot om ook eens een onderbroek te naaien uit 1 van mijn restjes… Het werden uiteindelijk 3 exemplaren, allemaal gebaseerd op de Piper slip, maar met telkens kleine aanpassingen naar eigen draagwensen. Ik gebruikte tricot overschotten van topjes te naaien (hoe leuk is het om een matching topje en onderbroek te hebben!) en werkte af met elastisch biais.

Na enkele maanden uittesten, moet ik het toegeven, ze zitten echt wel comfortabel… en moet ik ook toegeven dat ze er wel een beetje uitzien als ouderwetse bomma onderbroeken, weliswaar in een hipper stofje! ?

Dus naaide ik afgelopen week 2 nieuwe exemplaren, eentje om te matchen met mijn slaapkleedje en eentje om te matchen met manlief zijn boxershort! Die laatste raakte nog niet helemaal af wegens een te kort aan elastisch biais, dus voor een ‘aan’ foto zullen jullie nog even geduld moeten hebben! ? (NOT!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *