Geen categorie

Keukenschort deel 2

Alles is klaar! De keukenschort, pannenlappen, ovenwant zijn af ! En ik ben er zo trots op dat ik jullie hier al het resultaat wil tonen, in de hoop dat de mama mijn blog niet ontdekt voor kerstmis (de kans is betrekkelijk klein trouwens, anders zou ik dit risico niet lopen) Het werken met biais is niet mijn favoriete taakje eerlijk gezegd, al maakt het de dingen wel wat meer ‘af’. Er zijn ook hier en daar wel wat defaultjes aan, die we gaan bedekken met de mantel der liefde eenmaal het cadeautje wordt afgegeven. Het leukste aan dit project vond ik eigenlijk het combineren van de twee stofjes, het zoeken hoe alles het mooist samen gaat. De ovenwant is hierin niet volledig geslaagd, want ik stond er niet bij stil dat je de kleurrijke print aan de binnenkant niet meer ziet eenmaal je hand er in zit… Och ja, zie hier het resultaat !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *