Geen categorie

Lekker doornaaien

Gisteren had ik afgesproken met enkele vriendinnen om samen te naaien. Het was wat puzzelen om iedereen een plaatsje te geven in onze beperkte keuken/living, maar het was een supergezellige dag en avond! ❤️

Het was leuk om lekker te kunnen doornaaien, ik had een aantal simpele projectjes geknipt liggen, want de afgelopen weken kwam ik niet aan naaien toe. Wel had ik reeds een t-shirt en 3 truien geknipt, waarvan 3 witte stuks, dus de witte overlockdraden werden ingeregen ! Ik begon met een raglantrui, uit een stofje dat ik begin vorige maand kocht in Gent. Deze trui wou ik snel af hebben, omdat het voor mij een ideale zomertrui is. Neutraal en toch speels, zodat het op veel van mijn drukke/gekleurde kledingstukken past.

Met dezelfde reden maakte ik ook onderstaande witte trui, de stof kocht ik tijdens ons uitstapje naar Karteris. Het is een gewatteerde stof en was heel makkelijk om te verwerken, alleen zal deze trui meer gedragen worden in het najaar of tijdens een frisse zomeravond, dankzij de wattering is hij echt lekker warm. ?

Daarna was het T-shirt aan de beurt, de stof is een couponnetje van het stoffencircus en kocht ik omwille van de leuke print. Hij doet een beetje herfstig aan, al zal ik niet wachten tot dan om het te dragen! Een wit T-shirt met een subtiel printje zal ook wel van pas komen deze zomer.

Rond een uur of acht s’avonds begon ik nog aan een Bloom trui van La Maison Victor, ik heb reeds een roze variant en had reeds geruime tijd alle materiaal klaarliggen voor deze turkooise versie (kleur komt niet tot zijn recht op de foto), alleen kon ik deze niet volledig afwerken. De ritsjes moeten nog ingezet worden aan de zijkanten, dat lukte gisterenavond niet meer wegens concentratiegebrek. ? Gelukkig is mijn vakantie nu echt begonnen en heb ik nog voldoende tijd om dit tot een goed einde te brengen ! Ik probeer later aan-foto’s toe te voegen, en anders zal je ze zeker zien passeren op mijn Instagram pagina!

Volgende op de planning: een bomberjasje ! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *