Geen categorie

My lucky week

Amai amai amai, wat een geluk had ik precies vorige week ! Ok, het waren zotte tropische temperaturen en het was soms wat zuchten en blazen. Ok, door die temperaturen sliep ik nog slechter ’s nachts waardoor ik overdag soms een (bitchy) zombie was. Ok, mijn beesten en planten zagen ongelooflijk af en ik was machteloos om ze te helpen. MAAR, grote MAAR, ik had toch het gevoel dat ik geluk had vorige week J Want niet alleen mocht ik mijn mooie stofjes in ontvangst nemen van Toverstof, ik won vorige week ook maar liefst 2 keer een give-away ! 
 
Eerst won ik een metertje stof bij Mimaloki , eigenares van een zot leuke blog die al enkele jaren meegaat, waar je vooral leuke kleren voor haar en voor haar kindjes terugvindt.
Uit supermooie metertje stof zal ik eerst vooral een nieuw zomerrokje maken, dit zal nog van pas komen met dit weer !
 
Om daarna te lezen dat ik ook gewonnen had bij de give-away van Aemilia! Deze blog bestaat ongeveer even lang als mijn blog en hier worden veel verschillende naaicreaties op gepost, zowel kleren als accessoires. Bij haar won ik een leuk etuitje, die ze ook te koop stelt via haar website.
Vrijdagavond deed ik ook nog mee met een wedstrijd van Libelle, ik ben benieuwd of ik daar ook zoveel geluk mee zal hebben J

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *