Geen categorie

Naai-impasse

Momenteel is het hier weer even rustig qua naaien, zowel vorig weekend als volgend weekend ging/ga ik op naaiweekend, dus ik zit eventjes in een naai-impasse ?. Vorig weekend organiseerde ik zelf met Silke, al de derde maal op rij en ik ben trots te mogen zeggen dat alles supervlot verliep! De sfeer zat super, er werd flink doorgenaaid en we kregen bezoek van Made By Luka met hun supermooie stofjes op vrijdagavond. Om het goede voorbeeld te tonen, liet ik me even gaan en sloeg een nieuwe voorraad stoffen in. ?

Een uitgebreider verslag en foto’s hebben jullie nog van me te goed, deze volgen van zodra de fotograaf tijd gevonden heeft om bij iedereen de walletjes weg te photoshoppen. ?

Momenteel bereid ik me dus voor op volgend naaiweekend (gelukkig is het herfsvakantie! Zo kort op elkaar zou me anders nooit lukken om alles voor te bereiden!) en ben ik vooral weer aan het knippen. Inspiratie genoeg ditmaal, ik kocht enkele nieuwe stofjes om onmiddellijk te verwerken en testte op vorig naaiweekend enkele ‘nieuwe’ patroontjes uit waarvan ik nu de ‘echte’ versie kan maken. Ook de collectie longsleeves wordt verder aangevuld (deze zijn hier zo hard favoriet tijdens de herfst, zo kan ik mijn leuke zomertruitjes nog iets langer dragen ?).

Wie mijn creaties van vorig en volgend naaiweekend wil bewonderen, kan mij altijd volgen op Instagram, daar zullen druppelsgewijs nieuwe foto’s verschijnen van de gemaakte kleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *