Geen categorie

Naaiweekend 2018

Na het succes van ons eerste naaiweekend kon een tweede natuurlijk niet uitblijven. Al tijdens het naaiweekend zelf kwam de vraag: organiseren jullie volgend jaar nog eentje? Kunnen we de data nu al vastleggen? Gaat het terug hier doorgaan?

Met zoveel enthousiasme konden Silke en ik natuurlijk niet anders dan nog een naaiweekend organiseren, al moet ik eerlijk bekennen dat in de eerste weken na het naaiweekend mijn hoofd hier totaal niet naar stond en ik eventjes genoeg georganiseerd had. ? Eind januari schoten we uiteindelijk in gang en half februari was ons weekend al volzet ! Hoe zot is dat ! Silke en ik waren er zelf niet goed van !

Dit was een goede boost voor mijn enthousiasme, dus begon ik algauw te zoeken naar nieuwe sponsors om onze goodiebags evengoed te kunnen vullen als vorig jaar. Blijkbaar was ik ietsje te vroeg hiermee, want de helft vroeg me om in september terug te mailen. ? Zo gezegd, zo gedaan en ondertussen zijn bijna alle pakketjes geleverd, binnen twee weken hoop ik te kunnen starten met het vullen van de goodiebags.

Ondertussen moet ik nog even diep nadenken over wat ik allemaal wil naaien op het nieuwe naaiweekend, want het begint serieus te naderen en ik heb nog niet veel geknipt klaarliggen. Net als vorig jaar kies ik voor makkelijkere projectjes, zodat ik vlotjes kan verdernaaien en niet continu moet knoeien met het tornmesje. ? Hier later meer over in een volgende blogpost!


Nu alvast een dikke dankjewel aan onze sponsors !

Chat Chocolat – www.chatchocolat.com
See you at six – www.seeyouatsix.be
Lelastof – www.lelastof.be
Stof op Zolder – www.stofopzolder.be
La Maison Victor – www.lamaisonvictor.com
Sprookjesstof – www.sprookjesstof.be
Feeërieke – www.feeerieke.be
Ansje Handmade – www.ansje.eu/nl
Stofuiltje – www.stofuiltje.be
De Banier – www.debanier.be
Lolika – www.lolika.be
Bambiblauw – www.bambiblauw.be
De Stoffenkraam – www.destoffenkraam.nl
Budgetstoffen – www.budgetstoffen.nl
Fournituren – www.fournituren.nl
Lavvi Ebbel – www.lavviebbel.be
Straight Grain – www.straight-grain.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *