Geen categorie

Nummer 3

Er werd de afgelopen weken wel wat genaaid, want er was een ware baby-boom in de vrienden/familiekring ! Tussen eind augustus en eind september maakte ik maar liefst 5 badcapes om cadeau te geven ! Omdat zo’n badcape ook ‘maar een badcape’ is, heb ik er natuurlijk geen foto’s van genomen, dom van me…
Dus hierbij een oproep naar iedereen die eentje ontving; een foto van een exemplaar in gebruik mag je altijd doorsturen! ?

Voor mezelf werd er bijna niets genaaid, er werd alleen hier en daar iets afgewerkt. Hoe dit komt? Het 3de naaiweekend dat S. en ik organiseren, komt stilletjesaan dichterbij. Wat eerst nog eindeloos veraf was, is nu al binnen 2,5 weken… Het is dus niet alleen tijd om alles af te ronden qua organisatie, maar ook om eens in gang te schieten met mijn eigen voorbereidingen! Daarom dat ik de afgelopen tijd niet veel voor mezelf maakte, ik weet dat ik op naaiweekend graag een 10-tal te maken stuks bij me heb, dus heb ik alles wat uitgesteld.

Vorige week ben ik echt in gang geschoten, ik had daarvoor enkel maar een halfslachtig lijstje gemaakt met mijn plannen. Geen wilde plannen, want ik wil kunnen doornaaien! ? Toen de naailes afgezegd werd wegen ziekte, kwamen S. en A. bij mij thuis langs om wat te knippen/naaien/voorbereiden. Het werd een gezellig avondje en mijn eerste knipsel waren een feit! Gisteren kon ik ook nog 4 stuks knippen in de naailes en er ligt nog 1 stofje klaar om deze namiddag te knippen. En dan zal ik eens heel diep moeten nadenken wat ik nog zou kunnen maken op weekend. Iets met een propvolle kleerkast en geen afscheid kunnen nemen van ongedragen stukken… ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *