Over mij

Ik ben Lize, dertigeneenbeetje en woon in de mooie heuvels van de Vlaamse Ardennen. Hier deel ik een huisje met manlief J. en onze 2 speelse poezen. In september 2015 kreeg ik de naaimicrobe te pakken en startte met het volgen van avondles. Ondertussen zijn we 4 jaar verder, vind ik mezelf al geen newbie meer, en is de naaiverslaving aangevuld met een stoffenverslaving ! Wat mij betreft zijn dit twee totaal verschillende hobby’s.

Op mijn blog kan je lezen hoe het allemaal begon, kan je zowat de evolutie van mijn naaien volgen en zie je wat ik allemaal al maakte. Soms met heel veel gepruts, soms met een niet bruikbaar kledingstuk en soms met heel veel fierheid op het eindresultaat. You win some, you learn some…

Ik hou jullie met veel plezier op de hoogte van mijn laatste creaties en hoop dat jullie met evenveel plezier meelezen! Wil je up-to-date blijven, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief en je krijgt een maandelijkse herinnering aan mijn blog. Je kan me ook volgen op Instagram, hier post ik tussen de verschillende blogberichten door foto’s van mijn creaties.