Geen categorie

Restjesverwerking 2.0 – Babystuff

Het is even weer wat drukker nu het schooljaar terug begonnen is, dus het naaien ligt even op een wat lager pitje. Gelukkig is er altijd wel die ‘te halen deadline’ die me stimuleert om te blijven gaan, op de wat schaarsere vrije momenten. De deal die ik met manlief sloot (hij kookt vanaf nu op woensdag en vrijdag), helpt ook wel om toch nog voldoende ‘me-time’ te hebben 🙂

Dus ben ik begonnen aan het maken van een geboorte pakketje voor een collega die binnen een dikke maand moet bevallen. Weer een ideaal project voor restjesverwerking. De rest van mijn oorspronkelijke tekst heb ik verwijderd, aangezien manlief mij er op wees ‘dat het misschien geen goed idee was om dat al online te plaatsen’ – ‘dat die collega misschien wel mijn blog te zien zou krijgen’. Dus om deze redenen ook nog geen foto’s van het afgewerkte cadeau, enkel een sneak preview. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *