Geen categorie

Theo voor J

Manlief zijn Theohemd is al eventjes af, maar het kwam er nog niet van om foto’s te nemen. Door het slechte weer en de griep stond J zijn zin om buiten te lopen in korte mouwen op een laag pitje. Omdat ik niet veel langer wou wachten met deze blog te plaatsen (nu dat hemd eindelijk is afgeraakt !) namen we de foto’s uiteindelijk toch binnen, eenmaal ik hem zover kreeg om zich om te kleden en te poseren J.
 
Stof: Soft cactus – mazing maths

Zelf ben ik supertrots op mijn hemd, eerst en vooral dat het mij gelukt is om een hemd te maken, maar ook dat het zo mooi past bij J. Volgens mij zal hij dit hemd effectief dragen, al draagt hij eigenlijk zelden een hemd. Waarom ik dan persé een hemd wou maken?
Hier kon je al lezen dat het mij deels om de uitdaging te doen was, omdat het eens iets is buiten mijn comfortzone. Het was ook een opdracht op school om een blouse te maken en aangezien ik dat niet draag, mocht een hemd ook. Dus opdracht volbracht !
Patroon: Theo – Zonen 09
Omdat ik zodanig veel plezier en voldoening had bij het maken van dit hemd, heb ik onmiddellijk al 3 nieuwe stofjes aangeschaft om nieuwe hemden te maken J.
Voor wie twijfelt of het iets voor hem/haar is, zo’n hemd maken; dat is echt niet nodig. De uitleg bij het Theo hemd is supergoed uitgelegd, stap voor stap met foto’s. Ik maakte het enkel tijdens de naailes, omdat ik dan eventueel een hulplijn kon inroepen (en omdat het dus een opdracht was voor school en de juf dan mijn vorderingen kon volgen), maar dat was echt niet nodig. Gewoon het stappenplan erbij nemen, logisch nadenken en het gaat vanzelf. Ok, het is wat meer prutswerk dan een trui in elkaar naaien, maar de voldoening is dan ook veel groter.
Grote dank dus aan Zonen 09 om hun uitleg zo goed te maken !
 
‘T is in de pocket !
Wat vinden jullie van het resultaat? Goed genoeg om over straat te lopen toch? J

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *